Koniec spamu na poczcie :P
Nowy użytkownik
buscar71 napisał:
egzaminy jeżeli dobrze się orientuję:
- 5.01.2012 - godzina 8:15 - Zarządzanie
- 9,.01.2012 - Historia Kultury - rozpiska z godzinami na mailu roku
i jeszcze 12.01. I termin z marketingu (ale nie wiem o której i gdzie)
Hej
Nie wiecie może co jest z pocztą, nie zaliczyłem przez nią dzis historii, bo nie mogłem notatek ściągnąć.
Domyślam się że jaka osoba się zdenerwowała na spamy i nie pożądane osoby na poczcie ale czemu dziś rano?
Przed samym egzaminem ?
Kurcze, jeśli jest nowe hasło podajcie je proszę.
Pozdrawiam
Bardzo dobrze, że ktoś kto założył tą pocztę zablokował ją w celu ratowania tego co zostało
jakiś pizdeusz wywalił wszystkie maile...i podobno (bo tego osobiście nie widziałem ) napisał/a niecenzuralnego maila do babeczki od historii kultury...nie wiadomo czy mail został wysłany czy tylko zapisany w kopiach roboczych - fakt jest faktem. Tak więc zmiana hasła była niezbędna do przetrwania materiałów na niej zawartych, a nie złośliwością z czyjejś strony. Przyszłe losy poczty nie są jeszcze znane
Nowy użytkownik
byc moze ktos uzywal na swoim super laptopiku klienta poczty microsoftu i nie odznaczy domyslnej opcji kasowania wiadomosci odebranych z serwera.
też była brana pod uwagę ta opcja, ale raczej odpada ;/ wiadomości były przenoszone do kosza. Następnie ktoś "normalny" przywracał wiadomości do głównego folderu. Niestety kolejny ruch wykonała "nienormalna" osoba i wywaliła wszystko jak leciało. Dodatkowo fakt niezbyt miłego maila do prowadzącej...wątpię żeby to był przypadek